Gamesa-siemens

A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent clarament alcista

  • 18,05€
  • 0,00%

Forts descensos en les darreres sessions en la sèrie de preus de Gamesa que complica el seu impecable aspecte tècnic en perdre el primer nivell de suport situat en els 20,32 euros. Això no complica les seves perspectives tècniques del mitjà i llarg termini si bé per al curt termini ens fa pensar en l'inici d'una correcció que podria acabar per buscar suport en els voltants dels 18-19 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

La presa de posicions en aquests preus no es presenta com una bona opció si bé és un valor que hauríem de seguir molt de prop de l'espera que apareguin els senyals que ens facin pensar en el final dels descensos i la continuació de la seva tendència alcista principal. Els nivells d'acumulació segueixen sent molt bons el que no fa més que confirmar la solidesa de la tendència del mitjà i llarg termini que ofereix la companyia de l'Ibex 35.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 100,63%.

contador