ep archivo   piscina de fluidra 20211028082304
FLUIDRA - Archivo

Dilatacions puntuals dels preus a part, els títols de Fluidra segueixen desplaçant-se lateralment des del mes de juny passat. Lateral que serveix per drenar/ajustar proporcionalment les importants pujades prèvies.

  • 23,14€
  • 3,03%
Análisis Técnico
S1
29
S2
34.40
R1
36.45
R2
36.45
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquí tenim un exemple interessant de com són d'important les espelmes setmanals a l'hora de confirmar o no la perforació de suport/superació de resistències. Just a principis de novembre els títols de Fluidra, encara que per la mínima, perforaven el suport que presentava als 32,30-32,35 euros. Els mínims de juliol i octubre i des de la qual el valor aconseguia rebotar en tres ocasions. Però només començar el novembre el suport es perforava per la mínima, arribant a tancar als 31,60 euros.

Tot i això, en espelmes setmanals el que tenim és una dilatació del preu que perfora la base del lateral, però tanca finalment per sobre, mantenint-se, per tant, el valor dins del lateral dels últims sis mesos. Lateral que està servint per drenar/ajustar proporcionalment les importants pujades prèvies. Sabem que a l'hora de corregir, els preus o bé ho fan en profunditat (amb caigudes més o menys verticals) o consumint temps, és a dir, desplegant un moviment lateral. I això és el que sembla que està fent aquest valor. Els nivells de sobrecompra s'han relaxat completament i, encara més, comencem a tenir sobrevenda. I tot això sense assistir a grans caigudes.

fdr101121
Gràfic setmanal de Fluidra

Noticias relacionadas

contador