ep budimex ferrovial obrascarreteras
FERROVIAL - Archivo
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Si bé, és cert que no descartem un moviment en forma de retrocés temporal al suport dels 18,50 euros, les sensacions a mitjà termini no poden ser millors.

Ferrovial s’ha estat hivernant des de principis de 2015, ha estat desplegant un moviment lateral ampli que, a poc a poc, s'ha anat estrenyent. Fent oïdes sordes a les importants pujades i correccions del mercat. Sobretot, a aquestes últimes. Dit això, la setmana passada el preu polvoritzava sense miraments de cap tipus la zona de resistència que li confereix la part alta del gran triangle simètric, ara suport, als 18,45-18,50 euros.

Arribats a aquest punt, i correccions a part o fases de reacció, la veritat és que podem dir que es donen les condicions perquè el títol ataqui a curt termini la zona de resistència que presenta als màxims històrics que va marcar el 2015 als 20, 38 euros. I per sobre, com segur que ja sabeu, es col·locarà en pujada lliure absoluta, o el que és el mateix, sense resistències de cap tipus. Sense cap dubte, Ferrovial és un dels pocs títols del nostre mercat que està fent oïdes sordes a totes les notícies del mercat (desacceleració econòmica, Brexit, guerra comercial...).

ferrovial220119
Gràfic setmanal de Ferrovial des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador