ep planta de ence en huelva
ENCE. - Archivo

Rebots puntuals a part tot suggereix que el títol acabarà posant a prova l'important suport que té als mínims d'octubre de l'any passat als 1,79 euros.

  • 2,98€
  • 1,02%
Análisis Técnico
S1
1.79
S2
2.49
R1
2.66
R2
2.66
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No fa gaire hem parlat de la impecable resistència que tenen els títols d'Ence a la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de l'inici de l'última gran correcció (alts de març). Des de llavors el que tenim és una impecable directriu baixista amb tres impecables punts de tangència en aquesta recta resistència decreixent.

A molt curt termini i pel costat dels suports tenim els mínims de novembre i els d'octubre: els 2,08 i els 2,05 euros, respectivament. I per sota i de més rellevància tenim els mínims d'octubre de l'any passat i origen de tota la darrera gran pujada, als 1,79 euros. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista dels 2,40 euros i per sobre la mateixa directriu, ara als aprox. 2,50 euros.

Ara mateix si hagués d'adoptar posicions alcistes en el valor, només m'ho plantejaria als nivells de preu més propers possibles als 1,79-1,80 euros. Aquí és on tenim la zona de control més important per sota.

enc131221
Gràfic diari d'Ence

Noticias relacionadas

contador