ep archivo   sede corporativa de banco sabadell en sant cugat del valls barcelona
BANCO SABADELL - Archivo

Des dels mínims de març, els títols de l'entitat financera es van revaloritzar un 45% i després d'emplenar parcialment el buit baixista de finals de febrer aquest ha començat a corregir.

  • 2,01€
  • 3,61%
Análisis Técnico
S1
0.6340
S2
0.8050
R1
0.9144
R2
0.9144
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un buit baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest gap es converteix en l'ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

I això és el que ens va deixar a finals de febrer Sabadell. Buit que també es dona en pràcticament tots els valors a escala mundial. Després uns l'han tancat i els altres, no. Però la gran majoria encara no ho ha fet. El comportament és el previst, el d'emplenar parcialment aquest buit per després corregir/ajustar proporcionalment les darreres pujades. L'experiència m'ha demostrat una vegada i una altra que aquest tipus de buits gairebé mai es tanquen davant la primera ocasió que es presenta. I si de cas en les següents. Així que el títol no ha pogut amb el buit a la baixa dels 0,8046 euros i el dia que el tanqui/anul·li, aquí tindrem un clar senyal de fortalesa que no podrem obviar.

sab060422
Gràfic diari de Sabadell

Noticias relacionadas

contador