dia supermercado almacen
DIA

El gràfic de DIA des d'abril de fa un any és un lateral que, a poc a poc, s'està estrenyent. Però des que vam començar el 2021 la veritat és que el moviment és cada vegada més i més estret.

Dia

  • 0,01€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
0.15
R1
0.2950
R2
0.2950
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Grup DIA ha millorat l'acord que va aconseguir al mes de novembre passat amb el seu accionista de referència LetterOne, DEA Finance i els seus creditors sindicats, per reforçar en major mesura la seva estructura de capital a llarg termini. Així, la companyia ha anunciat aquest dijous que ampliarà capital per fins a un total de 1.028 milions d'euros, la qual cosa li permetrà continuar desenvolupant el seu full de ruta de negoci.

Tècnicament, el gràfic diari ho diu tot. Encefalograma pla que cada vegada es fa més estret i dins d'una zona de control més àmplia, amb suport als 0,10 euros i resistència als 0,15 euros. Aquestes són les zones de control. I mentre el preu segueixi dins del rang no tindrem cap canvi realment important dins del lateral de l'últim any. De fet, els 0,10 euros continuen sent en aquest moment un nivell per pujar al tren de la compres amb objectiu als 0,15 euros. Per sobre dels 0,15 s'activaria un nou senyal de fortalesa, però això és una cosa que avui dia queda molt lluny. Al marge.

dia250321
Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador