ep ence energiacelulosa
ENCE
2,98€
  • 0,03€
  • 1,02%

La caiguda d'aquest dimecres han portat els títols d'Ence, de manera directa, a la base del canal baixista pel qual s'està desplaçant el títol des del passat mes d'octubre.

Al llarg de les darreres setmanes hem analitzat els títols d'Ence en nombroses ocasions i dèiem que no descartàvem un rebot cap a la resistència dels 4,60 euros (abans suport) i en el millor dels casos cap a la part superior del canal baixista. I que tot i que en el millor dels casos busqués la part alta del canal, el títol seguiria sent baixista. Però sempre afegíem allò que la condició que li exigíem al preu era que sí o sí es respectés el suport dels 3,60 euros. Ja que per sota podria buscar de nou la base del canal a l'entorn dels 3,25-3,30 euros. I els mínims d'aquest dimecres es van assolir als 3,26 euros.

Després, de nou tenim els títols de Ence a nivells de suport molt importants: els nivells màxims de 2015 que ara coincideixen amb els mínims setmanals i, sobretot, amb la base del canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des dels màxims d'octubre. Des de llavors el títol acumula una caiguda superior al 60%. De la qual cosa es dedueix que ara el suport clau, crític, el tenim a la base del canal. On sembla voler rebotar. I és que, en perforar-se, deixaria les portes obertes a un moviment a la recerca de la directriu alcista que uneix tots i cadascun dels mínims creixents des de 2012 i que passa en el moment actual pels 2,30 euros. Tot és possible als mercats, no descarteu cap escenari.

ence010819

Noticias relacionadas

contador