ep ence energiacelulosa 20190318181803
ENCE - Archivo
2,98€
  • 0,03€
  • 1,02%

En poc més d'un mes els títols d'Ence s'han deixat una tercera part del seu valor, cosa que sense cap dubte provocarà importants rebots contra tendència (fase de reacció).

Les pujades de les últimes sessions en els títols d'Ence encaixen de moment dins del que és un simple retrocés temporal a la que era anteriorment zona de suport, dels 5,10 euros. Cosa que vol dir que, de moment, es tracta d'un simple rebot. El mínim que cal esperar després d'un 'fuetada' baixista durant la qual la cotització s'ha deixat en un mes un terç del seu valor. Però és que tot i que rebotés més, res canviaria de manera significativa. Tot seguiria igual. A hores d'ara del partit hem de saber que els preus es mouen sempre en "dents de serra". Cosa que vol dir que, fins i tot per seguir caient, necessitem importants rebots contra tendència.

La veritat és que no cap tenim figura de volta, ni se l'espera a curt termini. Però sí, tenim impecables màxims i mínims decreixents des del passat mes d'octubre. I així no es puja. Això no treu perquè el rebot pugui tenir continuïtat, fruit de l'extrema sobrevenda setmanal que presenta el títol. Però a dia d'avui no hi ha res que ens confirmi que sí o sí ha passat el pitjor per al títol.

ence020419
Gràfic setmanal d'Ence des de l'estiu de 2016

Noticias relacionadas

contador