ep archivo   economia  professional wealth management reconoce el area de banca privada de bbva como
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Alguna cosa està començant a canviar per bé en els títols de BBVA a mitjà i llarg termini. El fet que el preu hagi batut clarament la directriu baixista principal o primària, suposa, sense cap mena de dubte, un abans i un després per al valor.

  • 9,95€
  • 3,00%
Análisis Técnico
S1
5.50
S2
6.66
R1
7.30
R2
7.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Per fi, li ha costat Déu i ajuda a BBVA superar la important resistència dels 6 euros i ho ha aconseguit en espelmes setmanals i mensuals. Ho ha fet amb decisió, sense mitges tintes. Per tant, ja podem començar a mirar els títols de BBVA amb altres ulls pel que fa a mitjà i llarg termini. És cert que ara la directriu baixista podria actuar com a suport de cara a les properes setmanes, és a dir, si el preu decidís corregir cap a la zona dels aprox. 5,70 euros aquí no hauria passat res. Tot encaixaria dins del que és un potencial retrocés temporal al nou suport, abans resistència.

Arribats a aquest punt, ara mateix les següents resistències les trobem als màxims del 2017 (6,66) i per sobre tenim els màxims del 2015 als 7,30 euros. Passi el que passi a curt termini, l'important i més difícil ja s'ha aconseguit, que era batre la directriu baixista principal, aquella que unia tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del febrer del 2007. Alguna cosa està començant a canviar en el valor, sens dubte.

bbva021121
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador