wall-street-ouvre-en-ordre-disperse

El principal índex del món es troba en pujada lliure absoluta, el mateix passa amb el Nasdaq i amb el DAX alemany. Els mínims i màxims creixents són incontestables i així només cal seguir fent una cosa: pujar i pujar.

  • 6.075,12
  • -
Análisis Técnico
S1
4164
S2
4500
R1
5000
R2
5000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El principal índex del món acumula una pujada del 103% des dels mínims de març de 2020 després de la pandèmia. Durant els mesos d'agost a novembre aquest va enlairar un moviment lateral (consolidació) i a mitjans de novembre tornava a trencar a l'alça i fins al dia d'avui. Així, els mínims i màxims creixents en l'S&P 500 se succeeixen una vegada i una altra sense tenir fi. I això no és altra cosa que la definició més senzilla d'una tendència alcista.

De la qual cosa es dedueix que, mentre no tinguem un tancament setmanal per sota de l'últim mínim creixent, no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'impecable tendència alcista a tots els terminis. Així, el suport que cal vigilar en aquest moment el tenim als 4.233 punts. Sí, ja sé que la sobrecompra és molt alta, massa. Però està sent així des de desembre i fixeu-vos en tot el que ha pujat l'índex des de llavors. I és que quan la tendència alcista és molt forta la sobrecompra no serveix de res. Els preus poden estar molt de temps sobrecomprats mentre aquest segueix escalant posicions.

spx130821
Gràfic setmanal de l'S&P 500

Noticias relacionadas

contador