amazon vise par plusieurs mouvements sociaux a l occasion du black friday

Durant els darrers dies, amb l'excepció d'Apple i d'Alphabet (Google) estem assistint a fortes caigudes a molts dels gegants de la tecnologia (Tesla, Intel, PayPal i Meta). Aquesta última, l'antiga Facebook, es desplomava més d'un 20% a l'afterhours després de confessar-se aquest dimecres davant del mercat.

  • 197,59$
  • -1,21%
Análisis Técnico
S2
3200
R1
3760
R2
3760
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I avui toca el torn al gegant mundial del comerç electrònic Amazon. Aquest, malgrat les importants caigudes dels darrers mesos, continua sent un valor alcista a mitjà i llarg termini. De manera que la correcció podria servir per drenar/ajustar proporcionalment tota la pujada des dels mínims del pitjor moment de la pandèmia. De fet, encara puja més d'un 80% des dels mínims de març del 2020.

Una altra cosa és el que passi a curt termini i més una vegada coneguem els resultats. No serà la primera ni l'última que fins i tot batent les expectatives i presentant bones previsions futures caigui amb força. El dia després dels resultats sempre és una loteria. Dit això, el valor presenta una important resistència (abans suport) als aproximadament 3.200 dòlars. Un moviment cap a aquesta zona de resistència per després corregir encaixaria a la perfecció dins del que és una retirada temporal. Veurem què passa aquest divendres després que el mercat país els resultats.

amzn030222
Gràfic diari d'Amazon (AMZN)

Noticias relacionadas

contador