bandera-gigante-alemania
REUTERS/Hannibal Hanschke

DAX

19.134,24
  • 118,83
  • 0,62%

La sessió de divendres passat va ser molt interessant ja que, a més de saltar per sobre de la línia clavicular, tancava el buit baixista (resistència) dels 11.872 punts.

Molt interessant la recuperació que està experimentant l'índex alemany després de la garrotada (que ha estat general a tot Europa) durant el mes d'agost. Tècnicament, el que tenim davant és una figura de volta d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertida que, correccions puntuals a part, l'hauria de llançar cap a nivells de preu, com a mínim, propers als 12.500 punts (l'altura del cap de la figura). Amb el permís de l'important resistència intermèdia que presenta al buit baixista dels 12.135 punts.

Molt interessant també, que la recuperació està tenint lloc des d'aproximadament el 61,8% d'ajustament/retrocés de tota la pujada des dels mínims de desembre. Cosa que vol dir que les importants caigudes dels últims mesos simplement haurien ajustat proporcionalment les importants pujades prèvies. Cosa que deixa el camí preparat per a un nou impuls alcista de cara als propers mesos.

dax020919
Gràfic diari del DAX des de finals de febrer

Noticias relacionadas

contador