ep planta de rovi en granada
LABORATORIOS ROVI - Archivo

Com es pot observar al gràfic diari de Rovi el preu s'està desplaçant dins d'un impecable canal alcista des de fa un any. La base, per definició suport, passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 51 euros.

  • 75,25€
  • 1,76%
Análisis Técnico
S1
50
S2
59.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza, perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues en la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). I això és el que tenim en Rovi, una cadena de manual la base (suport) passa en aquest moment per la zona dels 51-51,50 euros. És un clar mantenir per a tots aquells que vinguin posicionats amb anterioritat. És la típica situació que anomeno com tard per comprar, però aviat per vendre.

rovi170621
Gràfic diari de Rovi

Noticias relacionadas

contador