eurodolar portada

Des que tinc memòria en això dels mercats gosaria dir que sempre que hi ha alguna gran crisi mundial el dòlar acaba funcionat de divisa refugi. Una cosa així com el que estava succeint també amb el preu de l'or, encara que sembla haver despertat arran de la invasió d'Ucraïna per Rússia.

  • 1,1176$
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
1.0636
S2
1.1495
R1
1.22
R2
1.22
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El franc suís, el ien japonès són altres de les divises que solen fer-ho força bé en moments de gran incertesa per als mercats, però em quedo sens dubte amb el 'bitllet verd'. Dit això, l'encreuament entre la 'moneda única' i el dòlar es troba immers dins d'un ampli lateral. Lateral que a poc a poc s'està estrenyent més i més. De fet, es diria que el que tenim davant és més aviat un triangle (màxims decreixents i mínims creixents).

De manera que, rebots a part, tot suggereix que aquest ha posat rumb cap a la base del triangle, ara als 1,08-1,0820 dòlars per cada euro. I si aquest suport no aconseguís fer reaccionar l'encreuament, el següent el tenim en els mínims del pitjor moment de la pandèmia per als mercats: als 1,0636. El més lògic, el més probable, és que a l'entorn dels 1,08 intenti construir un rebot (fase de reacció).

eurusd010322
Gràfic setmanal de l'euro/dòlar (EURUS)
contador