ep archivo   recurso de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

Els importants nivells de sobrevenda diaris i setmanals deixen la porta oberta que, en qualsevol moment, el títol pugui experimentar un rebot de curt termini que en el millor dels casos porti a les noves resistències: els 66,26 i els 68, 50 euros.

  • 33,38€
  • 1,46%
Análisis Técnico
S1
37.45
S2
68.50
R1
83.38
R2
83.38
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

D'alguna manera podem dir que el mal ja està fet en PharmaMar. Des del moment en què es va emportar el suport dels 66,26 euros (els mínims de desembre) mirem el valor amb altres ulls. Des d'aquell moment tornem a tenir màxims i mínims decreixents i així no puja. Tot al contrari. Després de la correcció de la setmana passada, el tenim a prop de la zona de suport dels 57,50-59 euros. Aquí tenim un petit rang de preus on conflueixen importants suports. I per sota la cosa es començaria a posar força lletja, ja que no descartarem una visita cap a la base (suport) del canal baixista pel qual sembla estar desplaçant-se el preu des de l'any passat.

El cas és que tenim diversos punts de suport a la base del canal i almenys tres a la part alta. O el que és el mateix, compleix sense cap problema amb la condició de presentar-hi, com a mínim, cinc punts de tangència. I la base d'aquest passa en el moment actual pels aproximadament 37 euros. Sí, ja ho sé, seria una correcció molt important. Però a la borsa mai se sap, tot és possible. Sol dir-se que als mercats pensa en allò impensable i encertaràs.

phm1511212
Gràfic setmanal de PharmaMar des de 2017

Noticias relacionadas

contador