Bankinter fa unes setmanes que consolida nivells dins d'una tendència alcista principal.

  • 7,93€
  • -0,28%
Análisis Técnico

El seu aspecte tècnic és molt bo. En principi, és un senyal de continuació alcista. Estarem molt pendents de tancar per sobre dels 8,08 euros. Això deixaria el banc en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí. Les seves perspectives tècniques són molt favorables.

p100724bkt

CaixaBank ha aconseguit subjectar-se al voltant del suport dels 4,8 euros i sembla que podria estar donant forma a una figura de continuació alcista. La resistència clau és als 5,32 euros, màxims històrics dibuixats aquest mes de juny passat als 5,32 euros. Sens dubte és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes jornades.

p100724caixabank

ACS es troba donant forma a un triangle simètric just al voltant dels màxims històrics. Atents a un tancament per sobre dels 39,64 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau és als 40,46 euros. Aquests preus corresponen als màxims històrics. Quan els superi, es ficarà en pujada lliure.

p100724acs

No perdem de vista l'aspecte tècnic d'Aedas Homes. La companyia està atacant els màxims històrics dels 23,05 euros. Quan confirmi la superació d'aquests preus, és probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 25 euros.

p100724aedas

Es manté la consolidació de les darreres setmanes en Técnicas Reunidas. Atents a un senyal de fortalesa en el valor que ens mostri el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 13,53 euros seria el senyal que ens podria fer pensar en un salt fins al nivell dels 18 euros.

p100724tre

contador