ep archivo   edificio de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex baixa amb força després que l'Autoritat Britànica dels Mercats i la Competència (CMA) hagi conclòs que la compra de les torres de telefonia mòbil de CK Hutchison per part de Cellnex UK “pot plantejar problemes importants de competència”.

  • 35,63€
  • -1,85%
Análisis Técnico
S1
45
S2
51.94
R1
54.80
R2
54.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Cellnex va confirmar aquest dijous que havia tingut coneixement de la publicació dels “provisional findings” (conclusions provisionals) publicades per la CMA sobre aquesta operació. L'organisme regulador havia assenyalat que la transacció "corre el risc d'augmentar els costos de la telefonia mòbil".

Com era d'esperar la cotització s'ha despertat amb importants caigudes aquest divendres, perforant, tot just començar a cotitzar el valor, la base del lateral (suport) pel qual es desplaçava el valor des de fa dos mesos i mig i, a més, amb un important buit baixista a l'obertura als 51,94 euros. De la qual cosa es dedueix que, mentre que aquest buit no es tanqui, el biaix de 'trading' seguirà sent baixista a curt termini i no descartem que s'acabi dirigint al suport dels 48 euros en primera instància i fins i tot a la zona dels aproximadament 46 euros. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista d'avui i per sobre, els 54,80 euros.

clnx171221
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador