ep archivo   tranvia belga de caf
CAF - Archivo

El fabricant de trens i material ferroviari per a les xarxes de tramvia, ferrocarril metropolità, metro de pneumàtics, de rodalies, de llarg recorregut i d'alta velocitat s'està desplaçant lateralment des del 2016. I ho fa dins d'un lateral que de mica en mica es va estrenyent.

CAF

  • 36,20€
  • 1,83%
Análisis Técnico
S1
33
S2
41.90
R1
43.55
R2
43.55
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

CAF és un dels valors que passa desapercebut per la comunitat inversora. Un valor del qual es parla poc i no gaire líquid que diguem. Excepte moments puntuals de mercat, es tracta d'un títol que s'està movent lateralment des del 2016, amb moviments erràtics a l'alça i a la baixa, però lateral. A molt curt termini observem un petit doble sòl amb clavicular als 38 euros, que hauria de llançar-lo cap a la resistència que presenta a l'entorn dels 41,35-41,90 euros. I per sobre tenim els màxims històrics als 43,55 euros.

A llarg termini sembla estar donant forma a un ampli triangle (màxims decreixents i mínims creixents) que si acabés trencant amb claredat a l'alça ens faria mirar amb altres ulls (per bé) el títol. En resum, les sensacions no són dolentes, però cal que trenqui amb claredat d'una vegada per totes i abandoni el pesat i avorrit moviment lateral dels darrers anys.

caf111121
Gràfic setmanal de CAF

Noticias relacionadas

contador