ep archivo   fachada del edificio del la vela sede del bbva en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els títols de BBVA han fet el que era el més probable, això és prendre's un respir després d'un rebot del 26% des dels mínims del març i després d'emplenar parcialment l'imponent buit baixista de la sessió del 24 de febrer.

  • 9,27€
  • -0,37%
Análisis Técnico
S1
4.60
S2
5.65
R1
5.97
R2
5.97
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un buit baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest buit es converteix en l'ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

I això és el que tenim en BBVA, un buit baixista al nivell dels 5,654 euros (sessió del 24 de febrer) que s'ha omplert al 50%. Comportament totalment esperat per altra banda. De manera que després d'emplenar-se parcialment, el preu ha començat a corregir. Per tant i avui dia es pot dir que les importants pujades de les últimes setmanes encaixen a la perfecció dins del que és un rebot/ajust proporcional de les importants caigudes prèvies. Només quan el valor sigui capaç de tancar, o el que és el mateix anul·lar, el buit, començarem a mirar el títol amb altres ulls (per bé). Per sota, pel costat dels suports, el més immediat el trobem als 5,05 euros.

bbva010422
Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador