ep madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Aquest migdia s'ha donat a conèixer que PharmaMar ha rebut l'autorització per a la fase III de l'assaig d'Aplidin contra la Covid. Aquest assaig té previst reclutar més de 600 pacients.

  • 48,30€
  • 2,68%
Análisis Técnico
S1
87.74
S2
97.50
R1
120
R2
120
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

PharmaMar ha anunciat aquest dijous que ha obtingut l'autorització de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) per a l'inici de l'assaig clínic de fase III NEPTUNO, que determinarà l'eficàcia de plitidepsina (Aplidin) per al tractament de pacients hospitalitzats amb infecció moderada de Covid-19. Tècnicament, fa just un parell de setmanes dèiem que el valor s'estava acostant a nivells de suports claus, el buit alcista de finals de gener als 87,74 euros (els 88 euros en números rodons).

Després en realitat la situació és exactament la mateixa, ja que hem estat comentant des de fa setmanes/mesos que l'equació rendibilitat-risc era òptima als diferents nivells de preu més propers possibles al suport que li confereix el buit alcista abans esmentat. Amb 'ordre de prou pèrdues' en el propi buit. Aquest missatge l'hem repetit una i altra vegada al passat i es pot dir que el buit s'ha emplenat gairebé íntegrament. Per tant, si cal llançar-se a la piscina ha de ser ara. El primer senyal de fortalesa real passa per ser capaç de saltar per sobre de la resistència dels 97,50 euros. Per sobre d'aquesta resistència tindríem una petita doble vall, avantsala del que pot ser una mica més amb el pas del temps.

phm290421

Gràfic diari de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador