ep edificio de la sede corporativa de bbva en madrid la vela
BBVA

Continuem observant una clara rotació dels diners des del sector de les companyies 'growth' (creixement) cap al 'value', sent la tecnologia el més castigat. Cosa que per altra banda ja vivim en un parell d'ocasions el 2021.

  • 9,17€
  • -0,91%
Análisis Técnico
S2
6.13
R1
6.29
R2
6.29
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un gap baixista és un espai que deixa el preu (un buit) que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com a baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest gap es converteix en ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

I això és el que tenim en BBVA, un buit baixista als 6,127 euros (sessió del 15 de novembre), per definició important zona de resistència. Això vol dir que, amb les seves correccions de curt termini, tot fa pensar que el preu s'hi dirigeix. I el més normal és que tracti d'emplenar-lo, almenys parcialment. L'experiència em diu que aquest tipus de gaps poques vegades es tanquen a la primera ocasió que es presenta. Però mai se sap.

El normal és que l'empleni totalment o parcialment i després corregeixi, de nou, per al següent intent gaudir d'una major probabilitat d'èxit. Però sí, aquí és on hi ha la resistència més important en el moment actual.

bbva190122
Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador