ep archivo   el presidente de acs florentino perez 20220331183204
ACS - Archivo

ACS estudia llançar una oferta de compra per la companyia italiana de mobilitat i autopistes Atlantia, segons ha informat l'empresa presidida per Florentino Pérez a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ACS

  • 43,88€
  • -0,41%
Análisis Técnico
S1
21.71
S2
25.10
R1
27
R2
27
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

“Podem confirmar que ACS té un acord exclusiu amb dos dels grans fons internacionals d'inversió (GIP i Brookfield) en què ACS acabaria comprant la majoria del negoci de concessions d'autopistes, sense que avui hagi pres una decisió sobre això”, han assenyalat des de la companyia.

Tècnicament, no hi ha gaire cosa a explicar del valor. O almenys no de moment. Aquest es troba immers, dilatacions puntuals a part, dins un ampli lateral des de fa 11 mesos. Amb suport als 20 euros i resistència als 24,50 euros en números rodons. I fins que no en surti amb claredat, no tindrem cap pista sobre el que pot ser el següent gran moviment en tendència. Si bé, és cert que el més normal és que acabi trencant a l'alça en algun moment. Però fins que no es confirmi tot continuarà exactament igual.

Si finalment ho aconsegueix cal esperar un important 'ral·li', atès que quan els preus trenquen un ampli lateral de molt de temps el desenllaç posterior acostuma a portar amb si fortes revaloracions.

acs070422
Gràfic mensual d'ACS

Noticias relacionadas

contador