ep planta termosolaraccionaabengoa construiranchile
ACCIONA
0,01€
  • 0,00€
  • 0,00%

Des que va començar l'any els títols d'Abengoa 'B' es troben donant forma a un triangle (màxims decreixents i mínims creixents), a priori d'implicacions alcistes.

Com bé sabreu un servidor no és per res amic d'invertir en aquest tipus de títols. Però això no treu perquè si veiem alguna cosa interessant dins de l'actual estructura de preus de curt termini passem a analitzar-lo. Així, el que tenim davant és el que es coneix com un triangle (màxims decreixents i mínims creixents) que al seu torn formaria part d'una altra figura més àmplia de continuïtat de tendència en forma de 'banderí'.

abg2040419
Gràfic diari d'Abengoa 'B' des de setembre

Si el gràfic no falla, cal esperar un violent rebot de cara a les properes sessions/setmanes, tot i que per a això hem d'exigir-li al preu que salti, en preus de tancament i amb comoditat, per sobre de la resistència dels 0,0092 euros (màxims de març). I amb el permís també de la resistència que presenta als 0,01 euros. Aquest dimecres el preu 'treia el cap' per sobre del triangle i el volum de negociació s'incrementava considerablement. Dit això, no oblidem en cap moment que estem parlant d'un títol que no pot ser més baixista, la qual cosa no treu que en ocasions reboti amb força (fase de reacció).

Noticias relacionadas

contador