El suport clau de l'IBEX 35 es troba als 10.622 punts.

Pujades del 2,97% a tancament en Tubacex que aconsegueix superar la resistència dels 3,04 euros el que és una molt bona figura que confirma el final de la correcció iniciada a mitjans del passat mes de febrer. Les perspectives tècniques de Tubacex per les properes sessions són bones i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 3,23 euros, màxims anuals.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Quabit sembla que s'està despertant després de diverses setmanes de descensos. El valor ha aconseguit superar la resistència dels 2,06 euros i no descartem que torni a intentar atacar el nivell dels 2,56 euros, màxims del mes de març.

Sniace aconsegueix perforar la resistència de curt termini que presenta als 0,193 euros. Després de superar aquest nivell de preus sembla probable que puguem veure un atac al nivell dels 0,216 euros, nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions. Seria un bon senyal tècnica que pogués acabar pujant per sobre d'aquesta mitjana

contador