WallStreet-1

El primer nivell de suport es troba als 21.261 punts.

Xerox ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem veure un atac al nivell dels 29 dòlars. Aquest nivell de preus correspon a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa prop de dos mesos. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims anuals que va dibuixar als 30,76 dòlars.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Waters Corporation que cotitza en els màxims històrics sense cap senyal de debilitat en la seva sèrie de preus. Atents, ja que un tancament per sobre dels 187,65 dòlars deixaria la seva cotització en pujada lliure confirmant la continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars per acció.

Fortes pujades del 5,37% en NetEase que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 300 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i sembla imminent un atac als màxims històrics situats als 323,10 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus es quedaria en pujada lliure cosa que, sens dubte, seria una magnífica notícia que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 350 dòlars.

contador