No obstant això es manté la correcció de curt termini en l'IBEX 35.

El Sabadell va acabar la sessió de dijous just al voltant dels màxims anuals després d'una revaloració de l’1,88%. El tancament en els màxims del dia i el seu impecable aspecte tècnic en tots els espais temporals ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2 euros.

Fortes pujades del 2,86%, ahir, dijous, en Mapfre que aconsegueix perforar la resistència del curt termini que presentava als 3,22 euros. Això és una demostració de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,26 euros. El seu aspecte tècnic és impecable i si supera aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,50 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

El BBVA va aconseguir superar, aquest dijous, la resistència dels 7,61 euros i es confirma el final del moviment lateral dels últims dos mesos. Durant les properes jornades és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7,89 euros. És un valor molt interessant per a les properes jornades.

Molt bona figura la que vam poder veure, aquest dijous, en la sèrie de preus de Catalana Occident. El valor confirma un retrocés temporal al nivell dels 37 euros i és altament probable que comenci un nou impuls alcista. El valor cotitza en pujada lliure amb altes possibilitats perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 euros.

contador