• El seu anterior preu objectiu era de 36 euros per títol
  • Ens segueix agradant Inditex perquè aconsegueix millors resultats que els seus competidors, afirmen
ep pablo isla
Pablo Isla, conseller delegat d'InditexEUROPA PRESS

Els analistes de JP Morgan Cazenove han elevat lleugerament la valoració d'Inditex fins a 37 euros per acció des dels anteriors 36 euros per títol.

  • 51,86€
  • -0,12%

Aquests experts reiteren el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) sobre la matriu de Zara, que cotitza en màxims històrics i acumula una pujada anual del 12%.

"Malgrat el bon comportament del preu de l'acció des del començament de l’any, ens segueix agradant Inditex, perquè ha aconseguit millors resultats que els seus competidors de manera consistent durant els últims trimestres", afirmen aquests experts.

La seva valoració s'ha elevat fins a 37 euros per acció des de 36 euros per reflectir una menor prima de risc de la renda variable europea. Les accions d'Inditex pugen un 0,5%, fins a 36,53 euros.

Tècnicament, "fa la impressió que el títol podria reestructurar de nou a l'alça en qualsevol moment, encara que per això caldrà esperar que el preu salti i confirmi (en preus de tancament) per sobre de la resistència que presenta en els màxims, anuals i històrics, als 36,60 euros", afirma José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'.

Noticias relacionadas

contador