- 0,00€
- -0,03%
A la vista del gràfic setmanal podem adonar-nos de la importància del suport dels sis euros en l'aerolínia. Aquest nivell de preus ha actuat com a suport en nombroses ocasions: juliol i setembre de 2017 i durant el passat mes d'octubre.
Per tant, hi ha dues possibles estratègies. La primera seria la de col·locar-nos en la compra a nivells de preu més propers possibles al suport dels sis euros, amb un ordre de prou pèrdues en preus de tancament setmanals per sota. I l'altra, si en algun moment es confirmés la perforació del suport esmentat, seria la d'obrir curts (posicions a la baixa) amb objectiu de caiguda als aproximadament cinc euros. Cal observar, a més, com n’és d’impecable la resistència que tenim en la directriu baixista que uneix els successius màxims decreixents des d'aquest estiu: són cinc els punts de tangència a aquesta zona de resistència.
A finals d'octubre vam conèixer que IAG va registrar un benefici net de 2.514 milions d'euros durant els nou primers mesos de l'any, xifra que suposa un increment del 57,4% respecte al mateix període de l'exercici anterior. El benefici de les operacions abans de partides excepcionals va arribar als 2.575 milions d'euros, un 7,3% superior al del mateix període de 2017. Per la seva banda, el benefici d'IAG després d'impostos i abans de partides excepcionals va ascendir fins al setembre fins als 1.970 milions d'euros, un 9,1% més que durant els nou primers mesos de 2017. Els ingressos totals de la companyia aèria van arribar als 18.346 milions d'euros entre gener i setembre, xifra que suposa un augment del 5,3% en relació amb el mateix període de l'any passat. El conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, ha subratllat que els resultats obtinguts han estat "sòlids", tot i el "significatiu impacte negatiu" derivat del cost del combustible i dels tipus de canvi.