El més normal és que acabem veient un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.600 punts.

El Santander aconsegueix revalorar-se al tancament un 2,42%, el que li permet perforar la resistència dels 5,78 euros. Això és un senyal de fortalesa important que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,90 euros, important nivell d'oferta del banc a mitjà i llarg termini. Atents que podríem estar a prop de confirmar el final del moviment lateral dels últims mesos.

Bon senyal el que hem vist en el BBVA, que aconsegueix superar la resistència dels 7,29 euros, fet que li permet tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions sembla imminent un atac al nivell dels 7,405 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta propiciaria un atac immediat al nivell dels 7,58 euros.

Bankinter ha aconseguit superar la resistència dels 8,12 euros després de quatre mesos de moviment lateral i sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics assolits l'any passat als 8,55 euros. La superació d'aquest nivell de preus seria una magnífica notícia per al banc i és que es quedaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador