cbwallstreetsombra

Seria un bon senyal que acabéssim veient un tancament per sobre dels 24.569 punts al Dow Jones. Això ens mostraria el final dels descensos de les últimes setmanes

Amazon és un dels valors que tenim en el punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 1.762 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 2.000 dòlars.

Molt pendents del final a la correcció del curt termini en CSX que ofereix un impecable aspecte tècnic amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 67,66 dòlars. La superació d'aquest nivell de resistència deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Des de fa dos mesos que Praxair està movent en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. La resistència clau del curt termini es troba als 162,92 dòlars. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta seria un senyal que ens mostri la fortalesa actual de les compres i la continuació de les pujades fins al nivell dels 166,95 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any.

contador