El primer nivell de suport es troba als 10.191 punts

Técnicas Reunidas és un dels valors de l'IBEX 35 que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient, més aviat que tard, el començament d'un nou impuls alcista. Per això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 38,14 euros, la qual cosa no descartem que pot succeir durant les properes jornades.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 254,30%.

Bankinter va aconseguir tancar divendres per sobre dels màxims anuals que havia registrat el 26 de gener als 7,86 euros. Estarem molt pendents de la seva evolució durant les properes sessions, ja que la seva superació deixa la cotització de la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Pe que fa a les properes setmanes, tot ens fa pensar en una continuació de la tendència alcista principal fins al nivell dels 8,3 euros.

Durant les últimes sessions hem pogut observar com Dia donava un nou senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir pujar per sobre dels màxims anuals que presentava als 5,34 euros. Això ens mostra el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 5,80 euros, màxims de 2016.

ACS és un dels valors de l'IBEX 35 que no hauríem de perdre de vista aquesta setmana. Fa unes sessions que la companyia de l'IBEX 35 va aconseguir superar la resistència dels 31,24 euros, màxims anuals. Amb això es confirma la formació d'un throw back al nivell dels 30,50 euros, figura de continuació de tendència. Per si això fos poc, la companyia es troba atacant els màxims històrics pel que és probable que vegem el començament d'un nou impuls alcista durant les properes sessions. L'absència de resistències ens podria fer pensar en unes pujades fins al nivell dels 33 euros durant les properes jornades. No apreciarem ni el més mínim senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels mínims de l'últim throw back que presenta als 30,26 euros.

Des de fa unes sessions que seguim molt pendents de l'evolució d’Ence. Després de la formació, el dia 22 de març, d'un martell sembla que podria estar donant els primers símptomes de fortalesa que ens podria fer pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Sembla imminent que vegem un atac al nivell dels 2,96 euros, màxims anuals. La superació d'aquest nivell d'oferta podria empènyer a la seva cotització fins al nivell dels 3,20 euros.

contador