Ahir dijous vam veure com l'Ibex 35 aconseguia subjectar-se en els voltants del suport dels 9.269 punts

El Santander va pujar ahir dijous un 1,59% i podria estar donant el senyal que esperem des de fa unes sessions. El banc ha cobert, en gran manera, el gap alcista que es deixés la setmana passada i sembla imminent que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,43 euros. Si els supera, podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,75 euros.

Magnífica figura la que vam poder veure ahir dijous en Caixabank. El banc va acabar amb unes pujades del 2,94% després de cobrir el gap alcista del dimecres de la setmana passada. Això li va permetre tancar per sobre dels màxims de les últimes tres sessions fet que ens convida a pensar en una continuació de la tendència alcista principal que es podria estendre fins al nivell dels 3,70 euros.

El Sabadell confirma, per fi, el trencament de la resistència dels 1,42 euros. El valor es recolza en la mitjana de 200 sessions i sembla que busca cobrir, de manera immediata, els màxims del gap a la baixa que es deixés després del Brexit en els 1,43 euros. A mitjà termini podríem estar davant l'inici d'un canvi de tendència.

Gamesa es va revaloritzar, ahir dijous, un 0,85%, prou com per superar la resistència clau del curt termini que presenta en els 20 euros. La confirmació de la superació d'aquest nivell d'oferta ens mostra el final de la correcció i l'inici d'un nou impuls alcista que podria portar al valor de l'Ibex 35 a atacar els màxims del passat any que dibuixés a l'entorn dels 22 euros.

Importants guanys en el dia d'ahir del 2,61% en Gas Natural que va aconseguir superar la resistència dels 18,04 euros. El valor trenca a l'alça el triangle rectangle en el qual s'anava movent després d'enfilar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Aquest trencament s'ha produït, com manen els cànons, a 2/3 de la seva finalització pel que creiem que serà immediat un atac al nivell dels 18,60 euros, màxims del gap a la baixa que es deixés a mitjan passat mes de setembre. No descartem que acabi aconseguit els màxims del passat any en els 19,35 euros.

contador