L'abandonament dels 10.000 punts a l'IBEX 35 podria comportar un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Telefónica va aconseguir realitzar el passat dimarts una figura per a un rebot al suport dels 8,92 euros. El valor es troba cotitzant en un nivell clau de demanda, si bé per acabar confirmant un senyal de fortalesa hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 9,22 euros. A mig termini el nivell clau es troba als 9,87 euros, màxims del passat mes d'agost.

El BBVA es troba cotitzant al voltant del suport dels 7,40 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent bo si bé per a una presa de posicions hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 7,73 euros. Els bons nivells d'acumulació ens fan pensar en una continuació de la tendència alcista principal.

Ebro Foods s'ha recolzat al voltant de la mitjana de 200 sessions. Dimarts passat vam poder veure un bon senyal que ens convida a veure un atac al nivell dels 20,65 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta podríem acabar veient el final del moviment lateral actual i la continuació de les suïcides fins als màxims anuals dibuixats als 21,15 euros.

Atenció, perquè Repsol s'està acostant als màxims anuals. La bona figura vista dimarts passat ens fa estar molt pendents de la superació de la resistència dels 14,78 euros. La confirmació del trencament d'aquest nivell d'oferta ens confirmaria el final de la consolidació lateral dels últims mesos i ens faria pensar en un atac al nivell dels 16 euros.

Acerinox ha aconseguit superar la resistència que presenta als 12 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 13 euros. L'important gap alcista que va deixar dimecres passat és un mostra de la fortalesa actual de les compres.

contador