No descartem una continuació dels descensos fins al nivell dels 9.000 punts

Inditex va pujar un 1,05% en la sessió d'ahir la qual cosa li va permetre formar un embolcall alcista just en els voltants del suport dels 30,25 euros, preus on a més es troba la mitjana de 200 sessions. Atents ja que per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un rebot fins a, almenys, el nivell dels 32 euros.

Ahir dimarts vam veure com Acerinox atacava la resistència clau del curt termini que presenta en els 13,56 euros. Estarem molt atents a un tancament, avui dimecres, per sobre d'aquest nivell de preus, ja que confirmaria l'anul·lació de la mala figura realitzada el passat dia 12 de gener i el que és més important, el començament d'un nou impuls alcista que podria portar a la seva cotització fins al nivell dels 15,80 euros, màxims del 2015. Això suposaria una revaloració del 15% des dels nivells actuals de cotització.

Quabit va realitzar, ahir dimarts, un embolcall alcista just en els voltants del suport dels 2 euros. Aquesta bona figura l'ha realitzat després de caure un 35% des que va tocar els màxims del passat dia 31 de gener per la qual cosa pensem en l'inici d'un rebot de consideració en el valor. No seria gens rar que veiéssim un rebot fins al nivell dels 2,48 euros en les properes sessions.

Bona figura tècnica la que vam poder veure ahir dimarts en el Sabadell. La companyia es va acostar al suport dels 1,40 euros i va rebotar amb força acabant el dia molt prop dels màxims del dia. El seu aspecte tècnic és impecable i sembla factible que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 1,60 euros.

Gamesa continua oferint un impecable aspecte tècnic. La companyia podria estar donant forma a un throw back a la resistència superada dels 20 euros. Aquesta figura és de continuació de tendència i sembla molt factible que vegem una continuació de les pujades, després de recolzar-se en la mitjana de 200 sessions, fins als màxims del passat any que presenta en els 22,12 euros.

contador