De moment no apreciem ni el més mínim senyal de debilitat en la seva sèrie de preus.

Comencem la setmana sense perdre de vista l'evolució de Telefónica. El valor es va movent en una lateral des de fa dos mesos per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 10,63 euros, màxims anuals. Això ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria catapultar el seu cotització fins al nivell dels 11,50 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Dia va aconseguir acabar la passada setmana al voltant dels màxims anuals. El valor podria estar a punt de començar un nou impuls alcista de manera que la companyia es presenta com una bona opció en el curt termini. Si aconsegueix definir-se a l'alça, podríem acabar veient un atac als màxims de l'any passat que presenta als 5,80 euros.

Importants pujades del 8,85%% les que vam poder veure, divendres passat, en el Popular que aconsegueix superar el primer nivell de resistència que presentava als 0,72 euros. Això és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 0,80 euros, preus un 10% per sobre dels actuals i nivells que no descartem que pugui assolir durant les properes sessions.

Nova demostració de fortalesa en els títols de Gamesa que va aconseguir tancar, la setmana passada, per sobre dels 20,20 euros, màxims anuals. El valor manté la seva forta tendència alcista que podria conduir el seu cotització fins al nivell dels 22 euros. El primer nivell de suport el podríem situar als 19 euros. Mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus no apreciarem ni el més mínim senyal de debilitat.

Fantàstica figura la que vam observar divendres passat al BBVA que va aconseguir superar els màxims anuals que presentava als 7,70 euros. El banc dóna forma a un descens temporal i sembla que podria continuar amb les pujades fins al nivell dels 8 euros. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 7,30 euros, mínims del retrocés temporal.

contador