ep archivo   logo de banco santander 20230913180003
BANCO SANTANDER - Archivo

Banc Santander ha superat les previsions del consens amb els resultats del tercer trimestre, però les seves accions han baixat a l'obertura del mercat, tot i que ara s'han girat a l'alça i pugen de manera moderada. Segons les primeres valoracions, el consens esperava una revisió a l'alça de la guia per al 2023 que no s'ha produït.

  • 4,44€
  • 0,79%

Els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 4,75 euros per acció, assenyalen que "bat expectatives al tercer trimestre gràcies al Marge d'Interessos i al canvi a millor al Brasil".

Segons la valoració, "l'augment del Marge d'Interessos compensa la inflació i l'esforç en provisions". Tot i això, afegeixen que Santander "manté sense canvis els objectius financers per al 2023".

En aquesta línia, els analistes de Renta 4, que aconsellen sobreponderar (el seu preu objectiu es troba 'en revisió'), comenten que, "tot i que les xifres s'hagin situat moderadament per sobre del que esperava el consens, podria no ser suficient per veure una reacció de la cotització a l'alça”.

"No obstant", afegeixen, "malgrat l'augment de les provisions, que està en línia amb el missatge de l'entitat, la generació de capital, recolzada pel benefici net i el compliment de les guies per al 2023, amb un ROT superior al 15%, són factors que haurien de permetre una reacció positiva del valor”.

ANÀLISI TÈCNICA

Per anàlisi tècnica, César Nuez, analista de Bolsamanía, comenta que el valor s'acosta al suport dels 3,3320 euros. "Molta cura del seu comportament en aquests preus, ja que si els abandona diria adéu a la mitjana de 200 sessions, complicant-ne les perspectives tècniques".

"El següent nivell de suport el podríem situar als 3,20 euros. Si no aconseguís subjectar-se en aquests preus, és probable que poguéssim acabar veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 3 euros. Per veure un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 3,6620 euros", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador