ep archivo   junta general de accionistas de grifols
EUROPA PRESS - Archivo

"Entenem que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) vetllarà perquè el preu ofert sigui d'acord amb la llei".

  • 10,06€
  • -2,00%

És la visió de mercat dels experts de Banc Sabadell davant la informació que els grans fons d'inversió presents al capital de Grifols desitgen un preu per sobre de 15 euros per acció a l'OPA que negocien el fons Brookfield i la família Grifols per excloure de borsa la farmacèutica.

"Els rumors apunten a una OPA conjunta de Brookfield amb la família Grifols per excloure el valor de borsa, encara que a nivell de preu els primers estarien pensant en nivells de 10 euros/acció, i la família, en 12-13 euros (que coincideix amb la mitjana de cotització del 2023, previ a informe de Gotham)”, recorden aquests analistes.

Expansión ha publicat aquest dilluns que els grans fons d'inversió han contractat assessorament legal de manera separada, no concertada, per exigir més de 15 euros per acció a l'OPA, nivells previs a l'informe de Gotham City que va causar la caiguda del valor de les accions.

Els fons entenen que si el preu ofert no els satisfà, poden exigir que el comitè independent del Consell de Grifols creat per analitzar la transacció emeti una opinió, i també exigir a la CNMV que garanteixi un preu just ajustat a la normativa vigent.

Noticias relacionadas

contador