ep el presidente y ceo de acciona jose manuel entrecanales
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

Els experts d'RBC Capital Markets han elevat el preu objectiu d'Acciona fins als 135 euros per acció des dels 125 euros i han reiterat el consell de mantenir el valor. En el cas d'Acciona Energía, la filial d'energies renovables, han retallat la seva valoració fins als 29 euros per acció des dels 30 euros, i han reiterat el consell de sobreponderar.

  • 113,70€
  • 3,08%
  • 19,78€
  • 2,86%

Sobre Acciona, aquests analistes consideren positiva l'evolució de la divisió d'infraestructures i de la filial Nordex, encara que consideren negatiu l'advertència de beneficis llançada per Acciona Energía, a causa dels baixos preus de l'electricitat a Espanya.

En analitzar Acciona Energía, valoren les vendes d'actius que està negociant la companyia per sobre del seu valor de mercat, i encara que admeten que la menor previsió d'Ebitda "no ajuda", afegeixen que l'"evolució dels preus de l'electricitat de cara al 2025 ha millorat les previsions".

Segons la seva opinió, afirmen que "és probable que Acciona Energía acceleri les vendes d'actius per recomprar més accions".

Aquest mateix dimarts, els analistes de Berenberg han reiterat el seu consell de compra sobre Acciona Energía, amb una valoració de 26,50 euros per acció, ja que, segons la seva opinió, "està infravalorada".

Noticias relacionadas

contador