ep parque eolico de acciona energia en croacia
ACCIONA

Els experts de Morgan Stanley han retallat més d'un 15% la valoració d'Acciona Energía, fins als 32 euros per acció des dels anteriors 38 euros per títol, i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 19,16€
  • 0,37%

"Els riscos a la baixa de la seva guia s'han descomptat majoritàriament, però és massa aviat per tornar-se positius", argumenten des del banc nord-americà.

"Les accions han tingut un exercici significativament inferior a altres jugadors purs d'energies renovables aquest any, ateses les preocupacions sobre la guia d'EBITDA per al 2023 i l'objectiu de capacitat instal·lada per al 2025", expliquen com a factors negatius.

"No obstant", afegeixen, "les nostres noves estimacions més baixes per al 2023 semblen estar en línia amb el consens ara, tant a nivell d'EBITDA com de benefici per acció (BPA)".

En aquest sentit, han retallat la seva estimació d'EBITDA un 7%, fins als 1.490 milions d'euros, lleugerament per sota dels 1.520 milions d'euros esperats pel consens i de l'orientació de la companyia de 1.500-1.600 milions d'euros.

"Les expectatives del mercat al voltant de les addicions de capacitat ara també semblen més raonables (creiem que al voltant de ~16 GW enfront de l'objectiu de l'empresa de ~20 GW)", assenyalen.

Tot i això, després d'aquesta anàlisi, conclouen que "els riscos principals romanen (el grup encara no ha canviat els seus objectius) i la millora material des del nivell actual es basa en una sòlida execució i creació de valor, cosa que encara s'ha de provar, per la qual cosa veiem una falta de catalitzadors per ara".

Noticias relacionadas

contador