ep mapfre lanza su campana de seguros de viaje para semana santa con un descuento del 10
MAPFRE

Mapfre lidera les pujades en l'IBEX 35 (+4,06%; 2,26 euros) després que els analistes de Bank of America hagin elevat el consell fins a comprar des de neutral, i el preu objectiu fins als 2,70 euros per acció des dels anteriors 2,20 euros per títol.

  • 2,15€
  • -0,09%

Segons la valoració de BofA, el 2024 “serà l'any de recuperació per a les asseguradores espanyoles”, ja que el mercat té un gran potencial respecte a altres països europeus.

Per a aquests experts, la pujada de preus al mercat d'assegurances per a l'automòbil "ha trigat massa a produir-se, però ara s'està accelerant".

"És probable que les asseguradores que cotitzen a la borsa encara perdin participació enfront de les mútues a molt curt termini, però això s'hauria de normalitzar, molt probablement a la segona meitat d'aquest any", asseguren.

"Al mateix temps", afegeixen, "el risc mitjà que queda als llibres de les asseguradores hauria d'haver millorat, cosa que, juntament amb una reducció de les pressions inflacionàries, hauria de donar suport a la recuperació del marge".

Sobre Mapfre, consideren que "està barata i amb molt de marge per sorprendre". La seva previsió per a Espanya és "una duplicació dels beneficis en els propers 2 anys, amb hipòtesis força conservadores".

Respecte als Estats Units i l'Amèrica Llatina, afirmen que "també haurien de beneficiar-se de preus més alts i d'una reestructuració de carteres, cosa que ajudaria a compensar certa normalització de marges extraordinàriament alts al Brasil".

La seva previsió és que el benefici anual creixi a un "ritme del 10% durant els propers 3 anys, cosa que ens situa molt per davant del consens".

A més, afegeixen que la valoració de Mapfre "és barata" i està suportada per "una rendibilitat anual per dividend del 8%".

Noticias relacionadas

contador