ep archivo   una gasolinera de repsol a 27 de diciembre de 2023 en madrid espana la comision
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Els experts de JP Morgan han retallat aquest dimarts el consell sobre Repsol fins a neutral des de sobreponderar, i han reduït el preu objectiu a 14 euros per acció des dels anteriors 17 euros.

  • 11,72€
  • -0,04%

Segons afirmen, el mercat està descomptant un preu mitjà per al barril de petroli de 65 dòlars, amb una rendibilitat sobre el flux de caixa lliure del 10,2%, “per sota dels màxims del 2022 i 2023, però per sobre de la mitjana històrica".

"Això suggereix", afegeixen, "una configuració competitiva que, almenys parcialment, inclou al preu una caiguda del 10% en el benefici per acció per al 2025".

Després d'aquesta anàlisi, han retallat la seva previsió de beneficis per a Repsol en un 6,4% per al 2024 i en un 7,5% per al 2025, cosa que justifica la retallada de consell i valoració.

ANÀLISI TÈCNICA

Per anàlisi tècnica, els títols de la petroliera "mantenen un complicat aspecte tècnic a la seva sèrie diària de preus", afirma César Nuez, analista de Bolsamanía, que aconsella "estar molt pendents de l'abandonament del suport dels 11,385 euros, mínims del passat any".

"Si confirmés l'abandonament d'aquests nivells, és probable que poguéssim acabar veient una caiguda de la cotització fins als voltants dels 10 euros. El primer nivell de resistència el podríem situar als 12,18 euros", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador