ep archivo   edificio cloud de paris de sfl colonial
COLONIAL - Archivo

Els analistes de JP Morgan han reiniciat aquest dijous la cobertura d'Immobiliària Colonial amb un consell de neutral i una valoració de 6,60 euros per acció.

  • 6,38€
  • 0,24%

Les perspectives per al sector immobiliari europeu, juntament amb un entorn de tipus d'interès més propici, dependran del retorn de les transaccions i del creixement dels valors de les propietats, han explicat aquests experts al darrer informe.

"Veiem espai per ser positius sobre els dos factors, tenint en compte que les dades europees d'aquesta setmana, que registren més de 130 punts de valoració, van revelar que gairebé la meitat va veure un creixement de capital al segon trimestre del 2024, enfront menys d'un de cada deu al quart trimestre del 2023", afirmen.

En aquest context, les seves principals apostes dins del sector són el gegant britànic de la logística Segro, la socimi espanyola Merlin Properties i grups especialitzats en oficines com Gecina, Derwent i GPE. Com a valors que aconsellen evitar, esmenten Cofinimmo, Castellum, WDP i VGP.

Noticias relacionadas

contador