ep archivo   piscina de fluidra 20230628183506
FLUIDRA - Archivo

Els experts de Jefferies han reiterat aquest dimecres el consell de comprar sobre Fluidra, tot i que han reduït la valoració de les seves accions fins als 23 euros des dels anteriors 24 euros per títol.

  • 21,24€
  • -0,28%

"Esperem que el 2024 sigui un any d'estabilització, en lloc de recuperació en construcció nova. Tot i això, els preus segueixen sent sòlids, el segment de postvenda hauria de tornar als patrons habituals de creixement, la reducció d'inventaris s'hauria de convertir en un impuls positiu i el progrés al programa d'estalvi de costos hauria d'impulsar encara més els marges", expliquen aquests analistes.

"Per tant", afegeixen, "hi veiem una configuració atractiva per al 2024, especialment amb l'acció cotitzant 11 vegades EV (Valor d'Empresa)/EBIT i un rendiment de flux d'efectiu estimat del 6% per a l'any 2024", afegeixen.

Segons la seva opinió, "el mercat ja ha experimentat una normalització significativa, amb volums ara per sota dels nivells anteriors a la pandèmia a la majoria de les regions i en línia amb els nivells del cicle inicial. Als Estats Units, esperem que l'any tanqui amb aproximadament 70.000 noves construccions de piscines residencials, un descens del 45% des del pic de 120.000 el 2021 i enfront de la mitjana del cicle mitjà de 80.000, xifra que limita el risc a la baixa per al 2024".

D'altra banda, assenyalen que "el negoci de postvenda (60% de les vendes) hauria de tornar als patrons habituals de creixement d'un dígit baix, impulsat pel volum, el preu i la base instal·lada augmentada (amb addicions significatives durant la pandèmia)".

A més, afirmen que "els preus també haurien de tornar a la normalitat" i afegeixen que "el potencial de marge i flux d'efectiu està subestimat".

La seva rebaixa de valoració és perquè han retallat la seva previsió de vendes per al 2024 en un 3%-4%, encara que afegeixen que "hi veiem potencial de creixement del benefici per acció, impulsat per l'expansió de marges del programa d'estalvi de 100 milions d'euros a EBITDA brut".

Noticias relacionadas

contador