ep archivo   fachada de la sede de grifols a 9 de marzo de 2023
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els experts de Renta 4, que fins ara havien mantingut la seva confiança en Grifols, amb una recomanació de sobreponderar el valor, i una valoració de 22,50 euros per acció, han situat 'en revisió' tant el consell com el preu objectiu sobre la farmacèutica.

  • 10,10€
  • -1,37%

"Pels esdeveniments de les darreres dues setmanes, amb el consegüent impacte en la cotització del valor, i a l'espera del resultat de l'anàlisi de la CNMV sobre els requeriments realitzats a la companyia, situem la nostra recomanació i preu objectiu 'En Revisió'", han explicat aquest divendres.

"De moment", han afegit, "no hem trobat raons que afectin l'evolució del negoci subjacent de la companyia i que ens portin a modificar les nostres estimacions. Tot i això, entenem que els aclariments que la companyia ha d'efectuar davant els organismes reguladors i el resultat de l'anàlisi d'aquests són requisit indispensable per fer una anàlisi de la companyia amb les garanties necessàries”.

Per això, han situat 'En Revisió' el seu consell sobre Grifols "fins a comptar amb tota la informació que entenem necessària per fer l'anàlisi de la companyia amb les màximes garanties".

Noticias relacionadas

contador