ep archivo   air europa 20230526133903
AIR EUROPA - Archivo

IAG optarà per arribar a la segona fase per presentar la seva proposta de condicions a la seva oferta sobre Air Europa. La primera fase comprenia 35 dies i el termini de la qual conclou el 24 de gener. La segona etapa té una durada entre 90 i 110 dies laborables i comporta un estudi més detallat de l'operació.

IAG

  • 2,37€
  • 0,59%

"Creiem que una operació tan complexa requereix que la presentació de la proposta de condicions porti més temps i, en tot cas, això està dins del calendari previst per la pròpia companyia, que espera aconseguir l'aprovació regulatòria abans de final del 2024", expliquen els experts de Renta 4, que han reiterat el seu consell de sobreponderar el valor, amb una valoració de 2,53 euros.

"Era conegut que l'anàlisi de l'operació per part de la Comissió Europea seria en profunditat, i per això el calendari no canvia. Per això IAG no espera tancar l'operació fins, almenys, finals del 2024", afegeixen els experts de Banc Sabadell, que han reiterat la recomanació de comprar, amb preu objectiu de 2,50 euros.

Noticias relacionadas

contador