ep archivo   parque eolico de acciona energia en peru
ACCIONA ENERGÍA - Archivo

Els analistes de Deutsche Bank han retallat la valoració d'Acciona Energia, la filial renovable d'Acciona, fins als 20 euros per acció des dels 22 euros, i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 21,80€
  • -0,18%

"Acciona Energía publicarà els resultats del primer semestre del 2024 després del tancament del mercat el 29 de juliol. Esperem que generi un EBITDA de 427 milions d'euros (-38% interanual), i un benefici net de 40 milions d'euros (-90%) interanual. Preveiem un deute net de 4.700 milions d'euros”, expliquen.

"Com que la producció ha estat més feble del que s'esperava al primer semestre (especialment a Mèxic, Austràlia i el Regne Unit), esperem que Acciona Energía redueixi la seva orientació (d'EBITDA anual) aproximadament 1.100 milions d'euros, excloent-ne plusvàlues, fins als aproximadament 1.000 milions d'euros”, afegeixen.

A més, comenten que "el procés de venda dels 390MW d'actius eòlics espanyols avança més lent del que s'esperava".

En aquest sentit, afegeixen que "si bé l'ambició d'Acciona Energia és generar entre 200 i 300 milions d'euros de guanys aquest any, creiem que és més probable que arribi a l'extrem inferior d'aquest rang, amb complicacions al voltant dels actius eòlics espanyols".

Noticias relacionadas

contador