grifols haier

Deutsche Bank ha elevat el consell sobre Grifols a mantenir des de vendre després que la farmacèutica hagi completat la venda del 20% de la xinesa Shanghai RAAS per 1.600 milions d'euros. El banc alemany va retallar el consell fins a vendre al mes de març passat, a causa de les acusacions sobre frau comptable llançades per Gotham City Research.

  • 7,86€
  • -1,38%

Per part seva, els experts de Renta 4 han comentat que "encara que esperada, la notícia és molt positiva, ja que l'obtenció d'aquests fons era un requisit indispensable no només per assolir els objectius de reducció de deute, sinó encara més rellevant, per a afrontar els venciments de deute de lʻexercici 2025".

Des de Banc Sabadell, valoren "positivament aquest anunci, ja que elimina definitivament la incertesa que hi havia quant al tancament de l'operació en els termes acordats".

Tot i això, els analistes de Bankinter comenten que "la notícia era esperada", però destaquen "la sorpresa negativa, en conèixer que hi ha una exigència d'un EBITDA mínim, distribuir dividends i la pignoració del capital restant que manté Grifols en SRAAS a favor de Haier".

Noticias relacionadas

contador