telefonicacbinversor

Els experts de Deutsche Bank han elevat el preu objectiu de Telefónica fins als 4,30 euros per acció des dels anteriors 4,10 euros, i han reiterat el consell de mantenir sobre l'operadora de telecomunicacions. "Hi ha suports a curt termini, però els fonamentals a Espanya necessiten millorar", assenyalen en un informe publicat aquest dijous.

  • 4,21€
  • -0,43%

Entre els suports a curt termini, esmenten "la potencial compra d'accions de la SEPI", que ha anunciat la intenció d'assolir el 10% del capital.

Segons la seva valoració, la reducció de plantilla a Espanya permetrà donar suport a l'EBITDA del grup el 2024 i millorar també l'EBITDA del negoci espanyol.

Tot i això, afegeixen que "l'escenari competitiu encara crea riscos" i consideren que "la valoració és menys convincent en mètriques no palanquejades".

Telefónica té previst presentar els seus resultats del quart trimestre i del conjunt del 2023 el proper 22 de febrer.

A L'ESPERA DE L'ENTRADA DE LA SEPI

Pel que fa a la compra del 10% del capital per part de la Societat Estatal de Participacions Industrials, que va ser anunciada al mes de desembre passat, l'ens públic encara no ha comunicat que controli una participació significativa.

El moviment del govern espanyol respon al que va realitzar per Saudi Telecom Company, principal operador d'Aràbia Saudita, que en va comprar a principis de setembre una participació del 4,9% i està pendent de rebre autorització de l'Executiu per assolir-ne el 9,9%.

Per anàlisi tècnica, "des de fa un any", el valor "s'està movent en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per acabar veient-hi un canvi de tendència, hauríem d'esperar la superació de la resistència dels 3,945 euros, màxims de l'any passat. Això ens confirmaria una recuperació que podria acabar catapultant la cotització fins al nivell dels 4,20 euros", explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador