bancos ibex portada
Alberto Sánchez

Els experts del banc nord-americà Citi han destacat la fortalesa de CaixaBank dins del sector bancari espanyol, mentre que els analistes d'RBC han elevat lleugerament la valoració de BBVA fins als 10 euros per acció, des dels anteriors 9,75 euros per títol.

  • 9,77€
  • 3,28%
  • 5,45€
  • 1,00%

Després de conèixer les dades publicades pel Banc d'Espanya al tancament del setembre, des de Citi indiquen que "el diferencial de clients continua expandint-se i arriba a nous màxims de 20 anys" a nivells de 383 punts bàsics al tancament del tercer trimestre.

A més, destaquen que "la beta de dipòsits combinada continua sent molt baixa (9%), cosa que ha portat a millores del marge net d'interessos NII a tots els àmbits".

També subratllen que "l'estoc de dipòsits s'ha estabilitzat, ajudat per l'estacionalitat", i que "les carteres hipotecàries es continuen reduint, a mesura que els reemborsaments continuen sent alts, mentre que els nous préstecs cauen interanualment (excepte per a les grans empreses)".

Segons la seva valoració, "CaixaBank mostra l'acompliment més fort", mentre que Unicaja n'és "el més feble". Per acabar, afirmen que "som compradors de tots els bancs espanyols que cobrim, excepte Sabadell", al qual reiteren el seu consell de mantenir.

Per part seva, els experts d'RBC han ajustat lleugerament a l'alça la valoració de BBVA fins als 10 euros per títol des dels anteriors 9,75 euros per acció, i han reiterat el seu consell de sobreponderar, després dels resultats trimestrals presentats per la entitat.

Noticias relacionadas

contador