ep archivo   un semaforo frente al banco del bbva en la ciudad del bbva en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Citi han reiterat el consell de comprar sobre BBVA i, a més, han elevat la valoració fins als 10,50 euros per acció. Consideren que el segon gran banc espanyol encara té un gran potencial de revaloració.

  • 9,55€
  • 2,34%

"Esperem que el benefici per acció (BPA) de BBVA s'expandeixi a una taxa de creixement anual compost (CAGR) del 9% en el període 2022-2026, incloent-hi un impuls per la incorporació de 4.000 milions d'euros en recompres d'accions des del quart trimestre del 2023 al quart trimestre del 2026, xifra que suposa el 9% de la seva capitalització de mercat", argumenten els analistes de l'entitat nord-americana.

I encara que reconeixen que BBVA ha registrat un gran comportament borsari en relació amb la resta de grans bancs europeus des del començament d'any, afegeixen que "les seves accions no cotitzen cares", en base als seus paràmetres de valoració.

En aquest escenari, han augmentat un 18% la previsió de BPA per al període 2023-2026, cosa que situa les seves estimacions un 8% per sobre de les del consens.

"Reiterem la nostra recomanació de compra, amb un nou preu objectiu de 10,50 euros per acció", conclouen aquests analistes.

Per anàlisi tècnica, "el banc es manté cotitzant al voltant dels màxims anuals, amb tot disposat perquè comenci un nou impuls alcista. Si es defineix l'alça, podríem situar l'objectiu de pujada als 8,50 euros", apunta César Nuez, analista tècnic de Borsamania.

Noticias relacionadas

contador